24.05.2021
Harjoittelu yhteistyössä Terwa-akatemian kanssa

 

Olemme terveydenhoitajaopiskelija ja sosionomiopiskelija Oulun ammattikorkeakoulusta. Suoritimme harjoittelun yhteistyössä Terwa-akatemian osuuskunta Räheen kanssa kevään 2021 aikana.

Terwa-akatamia on liiketalouden yrittäjyysopintojen linja, jossa opiskelijat voivat omissa yrityksissään toteuttaa erilaisia projekteja, joista yksi oli sote-opiskelijoiden kanssa tehty yhteistyö. Toteutimme projektissa etätyöhyvinvointipäivän, jossa ohjelmana oli tietoisku etätyönhyvinvoinnista sekä leikkimielinen rastisuunnistus. Päädyimme aiheeseen, koska se oli ajankohtainen koronatilanteen vuoksi, ja koska se sopi harjoittelumme tavoitteisiin.

Opimme projektin aikana paljon uutta moniammatillisesta työskentelystä, myynnistä ja markkinoinnista sekä projektityöskentelystä ja sen vaiheista. Yhteistyö toimi hyvin ja jokaisella tiimimme jäsenellä löytyi osaamista eri projektin osa-alueisiin. Projekti oli hyvin opettavainen ja hauska tapa oppia yrittäjyydestä. Suosittelemme opintojen suorittamista Terwa-akatemiassa kaikille, jotka ovat kiinnostuneet projektityöskentelystä jossa pääsee hyödyntämään luovuutta ja omia ideoita.

– Jenni ja Jessica